Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Carnet estudiant ISIC


En que consisteix el tràmit?

Sol·licitud del CARNET D’ESTUDIANT INTERNACIONAL (ISIC)

És un servei de la International Student Identity Card Association, una organització sense ànim de lucre associada a la International Student Travel Confederation ISTC.

El carnet ISIC acredita com a estudiant a qualsevol país del món. Està reconegut per la Unesco i la Comunitat Europea i es pot gaudir d'avantatges i descomptes arreu del món.

Qui ho pot demanar?

Estudiants a partir de 12 anys que cursin qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, FP, Batxillerat, estudis universitaris, etc.) o que estiguin matriculats, a temps complet, en un curs reconegut oficialment.

Validesa

Curs acadèmic vigent (de setembre fins a desembre de l’any següent).

Com es pot fer?

Presencialment

    • Servei d’Informació Juvenil

Què cal aportar

DNI, NIE* o passaport original; una fotografia en color o fotocòpia en color; matrícula, carnet o certificat original del centre on consti que s’està matriculat/da l’any acadèmic vigent.

*Per a les persones nacionals de països de la Unió Europea: certificat de registre de ciutadà de la Unió; el passaport o bé el document nacional del país comunitari i el full d’empadronament.

Normativa

Enllaç annex.

Enllaços d'interès

Enllaç annex.

Preu

9,23 €

Organisme responsable

El carnet d’estudiant internacional està gestionat per l'Agència Catalana de la Joventut qui descentralitza la tramitació dels carnets a través dels municipis adherits a la Xarxa Catalana de Serveis d’ Informació Juvenil.

El servei municipal responsable d’aquesta tramitació és el Servei d’Esports i Joventut.

Com es pot fer?

Presencialment

SERVEI INFORMACIÓ JUVENIL Finestra nova

Teléfon: 934832934

Adreça: C/ Ausiàs Marc, 61
Codi postal: 08912

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h