Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Assessorament tècnic per a la instal•lació d’establiments de tatuatges, micropigmentació i pírcing


tràmit en línia

En que consisteix el tràmit?

Les persones interessades en la instal·lació/apertura d’una activitat de tatuatge, pírcing i/o micropigmentació, però en general relacionades amb l’estètica (centres UVA, balnearis urbans, etc.) poden sol·licitar assessorament tècnic en referència als requisits legals que han de complir aquests establiments en relació al compliment de la normativa general i sectorial vigent.

Aquest assessorament que s’executarà amb una sessió presencial entre els interessats i un tècnic de la Unitat e Protecció de la Salut que els facilitarà la documentació que es consideri pertinent.

Els interessats hauran de sol·licitar aquest servei d’acords amb els procediments que es descriuen i en funció de la demanda i la disposició se’ls comunicarà data i hora de la sessió presencial.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona física (en aquest cas major d’edat) o jurídica que vulgui instal·lar una activitat de tatuatge, pírcing i/o micropigmentació, però en general relacionades amb l’estètica (centres UVA, balnearis urbans, etc.) en el municipi de Badalona.

Com es pot fer?

Sol·licitud d’informació

Es pot demanar informació o assessorament sobre aquest tràmit per correu electrònic a la Unitat de Protecció de la Salut

Presencialment

    • Oficines Municipals de Districte.

    • Servei d’Atenció al Ciutadà

Per rebre informació de forma presencial, cal sol·licitar CITA PREVIA per correu electrònic o telefònicament a la Unitat de Protecció de la Salut

Impresos model

Instància genèrica personal o en representació de tercers, presentada per duplicat en un Registre Municipal.

Si la sol·licitud d’assessorament es presenta mitjançant una instància, la persona que la presenta ha de fer constar les seves dades correctament (nom i cognom, DNI, adreça, telèfon i email si en disposa) tant si la presenta de forma personal o bé en representació d’una persona jurídica.

Documentació que cal aportar

La persona que sol·licita l’assessorament, únicament si ho ha fet de forma presencial mitjançant la presentació d’una instància, pot acompanyar-la de la documentació que consideri pertinent.

Normativa

Llei 18/2009 de 22 d’octubre de salut pública

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Departament de Salut

Documentació en PDF

- Model d’imprès d’instància

- Link Tatuatge, pírcing i micropigmentació.

Com es pot fer?

Per internet amb certificat digital

Demana cita!

Configura el teu ordinador per realitzar tràmits on-line.

Presencialment

SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ (SAC) Finestra nova

Teléfon: 934832600
Correu e.: sac@badalona.cat

Adreça: pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Bxs.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'oct. al 31 de maig, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18.30 h. De 1 de juny a 30 de set, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18 h Nadal, Setmana Santa i agost dj tarda tancat.

Oficines municipals de districteFinestra nova