Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Inscripció en el Registre Municipal d'Establiments minoristes d'Alimentació. Declaració responsable


En que consisteix el tràmit?

Els titulars dels establiments minoristes d’alimentació del municipi han de comunicar al Servei de Salut la seva intenció de realitzar una activitat mitjançant la presentació de la Declaració responsable d’inici d’activitat d’establiments alimentaris.

Aquest document permet incloure l’establiment dins el cens d’establiments alimentaris del municipi, atorgar-li un número de registre de forma provisional i determinar quina administració és competent en el seu control sanitari.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona física (en aquest cas major d’edat) o jurídica que vulgui iniciar una activitat de comerç minorista d’alimentació o de restauració en el municipi de Badalona. I també totes aquelles persones que ja tinguin en funcionament l’activitat i encara no hagin presentat aquest document.

Com es pot fer?

Presencial:

Es pot demanar informació sobre com realitzar aquest tràmit per telèfon o correu electrònic al Servei de Salut o si es desitja rebre informació de manera presencial, cal sol·licitar cita prèvia.

Aquesta comunicació s’ha de presentar mitjançant la declaració responsable d’inici d’activitat en un Registre Municipal (en el Registre General de l’Ajuntament de Badalona o en una de les Oficines Municipals del Districte).

Normativa

Real Decret 191/2011, de 18 de febrer, sobre Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments.

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Servei de Salut

Com es pot fer?

Presencialment

SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ (SAC) Finestra nova

Teléfon: 934832600
Correu e.: sac@badalona.cat

Adreça: pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Bxs.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'oct. al 31 de maig, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18.30 h. De 1 de juny a 30 de set, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18 h Nadal, Setmana Santa i agost dj tarda tancat.

Oficines municipals de districteFinestra nova