Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Cita prèvia per Formació


tràmit en línia

En que consisteix el tràmit?

Aquest tràmit consisteix en poder demanar una cita prèvia (dia/hora) per a realitzar una assessoria en temes de formació amb un/a orientador/a del Badiu Jove (C. Ausiàs Marc, 61) que posarà a l’abast tota la informació necessària per orientar als joves en la tasca de decidir la branca professional i/o millorar els estudis per assolir una millor ocupació.

Addicionalment també es pot fer la Consulta i anul·lació de les cites prèvies.

Important

El dia de la cita cal anar al Badiu Jove (C. Ausiàs Marc, 61).

Qui ho pot demanar?

Joves fins a 35 anys.

Com es pot fer?

En línia

Mitjançant el tràmit en línia, clicant al link ‘Demana cita! En línia’. Cal anar seguint les passes que proposa el sistema. En cas de dubte, podeu veure les Instruccions a l’apartat ‘Documentació’.

Quan s’acaba la petició de la cita prèvia mitjançant el Web, el programa emetrà un document amb les dades de la cita i un ‘codi localitzador’, que es pot imprimir. Quan es vagi a la cita prèvia (presencial al Badiu Jove), caldrà aportar el ‘codi localitzador’ de la cita demanada.

Presencialment

Badiu Jove (Departament de Joventut)

Període de tramitació

La petició de la cita prèvia cal fer-la com a mínim en 2 dies d’anticipació a la data en la que es vol tenir la cita.

Període de resolució

Immediat. El sistema programa la cita a l’acabar aquest tràmit.

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Departament de Joventut

Informació sobre les vostres dades personals

En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran i es tractaran en el fitxer “DIRECTORIS DE CONTACTES I AGENDES” la finalitat del qual és gestionar els contactes i facilitar les relacions amb la ciutadania i representants del sector públic i privat, no estant prevista la seva cessió .

Us recordem que les dades assenyalades són obligatòries per a poder atendre la vostra sol·licitud.

El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Badalona. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit en el Registre General d’aquest Ajuntament ubicat a la pl. de l’Assemblea de Catalunya, 9-12.

Com es pot fer?

Per internet

Demana cita!

Presencialment

BADIU JOVE Finestra nova

Teléfon: 934832934
Web:  http://www.badiujove.cat Finestra nova

Adreça: C/ Ausiàs Marc, 61
Codi postal: 08912