Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Alta al Servei -Botó vermell- de la Guàrdia Urbana (Avís discret mitjançant telèfon mòbil)


tràmit en línia

En que consisteix el tràmit?

Amb l’objectiu de millorar la seguretat als comerços de Badalona, l'Ajuntament posa en marxa el servei gratuït “Botó vermell” de la Guàrdia Urbana.

Aquest servei, que està orientat als comerciants de la ciutat (veure document de condicions d’ús), consisteix en una aplicació mòbil (tecnologia Android) que només prement un botó, envia un missatge d’avís a la Guàrdia urbana, de forma discreta.

Així que la Guàrdia Urbana rebi l’avís, es personarà de forma, el més immediata possible, al comerç en qüestió de l’usuari de l’aplicatiu, al mateix temps que des de la pròpia Guàrdia Urbana es trucarà al comerciant per a confirmar la petició d’ajuda. Només en cas que el comerciant digui el codi de seguretat per desactivació del servei, s’anul·larà l’avís.

El procés a seguir per sol·licitar aquest servei és el següent:

    Primerament cal donar-se d’alta al Servei a través del formulari en línea d’aquest tràmit (botó Fes-ho ara! En línia).

    • Un cop emplenat, una patrulla de Guàrdia de Barri visitarà el comerç on faran una comprovació que les dades introduïdes siguin correctes i anotaran el codi de seguretat per a la desactivació del servei. També explicaran com instal·lar l’aplicació corresponent al telèfon mòbil i donaran d’alta el nou usuari al sistema.

    • Posteriorment la Guàrdia Urbana trucarà al comerciant per a fer un avís de prova, per comprovar el bon funcionament del sistema.

Un cop realitzada l’alta correctament, quan un comerciant necessiti la intervenció de la Guàrdia Urbana al seu establiment, només cal obrir l’aplicació al telèfon mòbil i clicar el botó vermell.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol comerciant que tingui l’establiment fix, situat en un immoble de la ciutat, amb les excepcions previstes al document de condicions d’ús que es pot consultar a l’apartat documentació.

Com es pot fer?

En línia

Mitjançant el formulari electrònic publicat en aquesta Seu electrònica. Només cal clicar al link 'Fes-ho ara!. En línia' i seguir les indicacions.

Presencialment

Prefectura de la Guàrdia Urbana o mitjançant la Guàrdia de Barri.

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Guàrdia Urbana

Termini Tramitació

No hi ha un termini concret previst.

Observacions

Informació sobre les vostres dades personals

En compliment de l’art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran i es tractaran en el fitxer  Guàrdia Urbana, la finalitat del qual és exercir les competències com a policia administrativa i judicial, estant prevista la seva cessió als Cossos i forces de seguretat de l’estat i a l’Administració de Justícia.

Us recordem que les dades assenyalades són obligatòries per a poder atendre la vostra sol·licitud.

El responsable del fitxer és l’Ajuntament de Badalona. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit en el Registre General d’aquest Ajuntament ubicat a la pl. l’Assemblea de Catalunya, 9-12.

Com es pot fer?

Per internet

Fes-ho ara! Online

Presencialment

COMISARIA DE LA GUÀRDIA URBANA Finestra nova

Teléfon: 934832901
Correu e.: guardia_urbana@badalona.cat

Adreça: Parc Turo d'en Caritg,
Codi postal: 08917

Observacions: Emergències Guàrdia Urbana: 092 / Emergències Mossos d'Esquadra: 112

Oficines municipals de districteFinestra nova


Impresos i formularis