Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Comunicació esdeveniments esporàdics amb elaboració i/o servei de menjar


En que consisteix el tràmit?

Les associacions, entitats, associacions de mares i pares d’alumnes (AMPAS), etc. han de comunicar al Servei de Salut la seva intenció de portar a terme un esdeveniment esporàdic on s’elabori, es vengui i/o es degusti producte alimentari.

Aquest document permet especificar el tipus d’activitat i el producte alimentari que es vol oferir, per tal d’assessorar i/o formar als responsables d’aquesta activitat i així garantir la correcta manipulació dels productes que s’ofereixen en aquests esdeveniments.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona física o jurídica que vulgui realitzar un esdeveniment esporàdic amb elaboració, venda i/o degustació de producte alimentari.

Com es pot fer?

Es pot demanar informació sobre com realitzar aquest tràmit per telèfon o correu electrònic al Servei de Salut o si es desitja rebre informació de manera presencial, cal sol·licitar cita prèvia.

Aquesta comunicació s’ha de presentar en un Registre Municipal (en el Registre General de l’Ajuntament de Badalona o en una de les Oficines Municipals de Districte).

Normativa

Llei 18/2009, de 22 d’octubre, de salut pública

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Servei de Salut

Com es pot fer?

Presencialment

SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ (SAC) Finestra nova

Teléfon: 934832600
Correu e.: sac@badalona.cat

Adreça: pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Bxs.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'oct. al 31 de maig, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18.30 h. De 1 de juny a 30 de set, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18 h Nadal, Setmana Santa i agost dj tarda tancat.