Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Adhesió al Pacte per la Convivència en Diversitats


tràmit en línia

En què consisteix el tràmit?

Aquest Pacte és el resultat d'un procés de treball amb diferents entitats de la ciutat que es va iniciar al setembre d'aquest any i ha acabat al mes de novembre. Sense l'esfoç i la implicació altruista de totes elles, no hagues estat possible.

El Pacte és un compromís amb el món associatiu i la ciutadania per garantir la convivència veïnal i preservar la cohesió social perquè cap persona pugui ser discriminada o vegi vulnerats els seus drets socials per raó d’origen, gènere, llengua, religió, orientació sexual, edat, creences i conviccions, formes de família, diversitat funcional, territori, classe socioeconòmica, ideologia o de qualsevol altre tipus, interrelacionades o no.

Aquest vol contribuir a l’enfortiment d’un marc de civisme, de convivència social i de respecte mutu entre els ciutadans i les ciutadanes de Badalona. Fomenta les relacions entre les persones, la convivència i el respecte individual i col•lectiu, tenint en compte les diversitats, impulsant així els valors que ajuden a progressar dia a dia. Es pretén fer de manera gradual, una ciutat més amable, acollidora i sostenible, per viure-hi i conviure-hi, on el diàleg i el respecte formin part del nostre comportament quotidià.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona o entitat amb passaport, NIE, DNI o NIF

Preu

Gratuït

Òrgan responsable

Departament de Convivència i Mediació

On es pot fer

Al web municipal

Nota informativa de Protecció de dades

En compliment de l'art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s'incorporaran i es tractaran en el fitxer Programes Convivència ciutadana la finalitat del qual és la prestació de serveis i desplegament de les competències municipal en Convivència i mediació. Us recordem que les dades assenyalades són obligatòries per a poder atendre la vostra sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Badalona. Teniu dret a accedir, rectificar i cancel·lar les vostres dades i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d'adreçar un escrit en el Registre General d'aquest Ajuntament ubicat a la pl. l'Assemblea de Catalunya, 9-12 .

Com es pot fer?

Per internet

Fes-ho ara! Online

Presencialment

SERVEI DE MEDIACIÓ Finestra nova

Teléfon: 934832964
Correu e.: mediacio@badalona.cat

Adreça: Ptge. Plana, 14
Codi postal: 08911

Horari: Dilluns de 9 a 19h i de dimarts a divendres de 9 a 15h