Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Sol•licitud de préstec de material per a fomentar l’estalvi energètic i les energies renovables


En que consisteix el tràmit?

L’Ajuntament de Badalona disposa de cuines solars, forns solars, mesuradors energètics, i carregadors de piles i mòbils solars, adreçats als centres educatius, a les entitats i a les associacions de Badalona, sense ànim de lucre, que vulguin utilitzar-lo per a fomentar l’estalvi energètic i les energies renovables, en el marc de les seves accions educatives i de sensibilització.

Aquest material es cedeix en préstec als centres educatius, entitats i associacions de Badalona, sense ànim de lucre, que ho sol·licitin. En el cas de les cuines i forns solars, s’ha d’haver participat prèviament en un dels tallers de formació sobre el seu ús que s’organitzen al llarg del curs.

Qui ho pot demanar?

Centres educatius, entitats i associacions de Badalona, sense ànim de lucre

Com es pot fer?

Presencialment: Presentant la sol·licitud al Registre d’Entrada de qualsevol de les oficines habilitades

Condicions

Les sol·licituds han de provenir de centres educatius, entitats o associacions.

Haver participat en un dels tallers de formació sobre l’ús, en el cas que es sol·liciti de cuines i/o forns solars, organitzats al llarg del curs.

L’acceptació de la sol·licitud anirà condicionada a la disponibilitat del material i a la valoració positiva de l’activitat per part de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat.

El material s’ha de recollir a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat (pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, entresol, edifici El Viver), en el dia i hora acordat prèviament, exceptuant les cuines solars parabòliques, que el personal de l’Àrea les portaran i les recolliran al mateix centre, entitat o associació sol·licitant, en el dia i hora acordats.

El material s’ha de retornar net i en les mateixes condicions que s’ha lliurat.

En cas que el material es malmeti, el centre educatiu, entitat o associació es farà càrrec dels costos de reparació o substitució.

Preu

Gratuït

Organisme responsable

Departament d’Educació Ambiental

Període de tramitació

Tot l’any

Observacions

El formulari de sol·licitud es pot emplenar directament en pantalla. Cal imprimir-lo per signar i segellar i, fet això, es pot fer arribar per fax, escanejat i adjunt a correu electrònic o bé portar-lo personalment.

Termini de resolució

En el termini de 15 dies des de l’entrada de la sol·licitud.

Silenci administratiu: negatiu

Com es pot fer?

Presencialment

DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ AMBIENTAL Finestra nova

Teléfon: 934832958
Correu e.: ed_ambiental@badalona.cat

Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Entl.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'octubre al 31 de maig, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18.30 h. De 1 de juny a 30 de setembre, de dl a dv de 8:30 a 13:30 h i dj de 16 a 18h. Agost dj tarda tancat.