Pre-inscripció per participar en el Mercat del Trasto
Tornar

datos de la subsección
Finalitat:

El Mercat del Trasto és un mercat d'objectes usats o fets amb material reciclat, que organitza l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona. La participació és oberta a tota la ciutadania, es pot fer de manera individual o en representació d'una entitat o associació, i està prohibida la participació de professionals del comerç.

Per participar-hi, cal dur a terme la pre-inscripció quan estigui prevista la seva celebració, que en principi acostuma a ser sobre uns 30 dies abans de la data assenyalada. Les diverses edicions són publicades amb suficient antelació als mitjans de comunicació i en aquesta web.

Qui ho pot sol·licitar: Qualsevol persona física que no exerceixi activitats empresarials de distribució comercial.
Terminis de presentació: 03/11/2023 08:30:00 - 12/11/2023 23:59:00
Presentació:

Electrònicament mitjançant el formulari electrònic que trobareu al final d'aquesta pàgina
Presencialment, a les Oficines d'Atenció al Ciutadà.

Termini de resolució:

Fins un dia abans de la celebració de l'activitat.

Efecte del silenci administratiu: Desestimatori
Normativa bàsica: El Mercat del trasto és un mercat d'objectes usats o fets amb material reciclat, que organitza l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Badalona.
Les parades no tenen cost econòmic.
er participar al mercat cal inscriure's seguint el procediment descrit a l'apartat del tràmit corresponent.
És permesa la venda, la compra, el regal i l'intercanvi.
Queden exclosos del mercat els productes alimentaris, els animals i els saldos, així com les parades exclusives d'aparells electrònics.
La participació és oberta a tota la ciutadania. Es pot fer de manera individual o en representació d'una entitat o associació. Està prohibida la participació de professionals del comerç.
La parada és aproximadament de 2x2 metres i no disposa de cap tipus d'infraestructura, cada participant ha de portar la seva, si ho considera necessari.
Cada participant és responsable dels seus objectes, tant del transport i col·locació, com de la seva recollida una vegada finalitzat el mercat.
L'organització posarà a l'abast dels participants un sistema de recollida dels objectes que no es volen aprofitar.
Es regula un màxim d'1 parada per a particulars i de 3 parades per a entitats.
Els vehicles dels participants no podran ocupar l'espai on s'ubica el mercat.
L'horari del mercat és de 10 a 14 h. De 8 a 10h es pot muntar la parada, i a les 15h l'espai ha d'estar net i lliure d'objectes.
Les inscripcions són limitades. En cas que la demanda superi l'oferta disponible de parades, tindran preferència les persones o entitats de Badalona.
En cas de no poder assistir, caldrà comunicar-ho amb una antelació mínima de 48h per tal de poder assignar l'espai a un altre interessat. L'incompliment d'aquest requisit podria comportar l'exclusió de la participació a la propera edició del mercat del trasto.
L'organització es reserva la facultat d'anul·lar la parada el dia del mercat si es comprova que no s'ajusta a aquesta normativa.
Pagament de taxes:

Gratuït

Nivell d'identificació del sol·licitant:
Alt:
Certificat digital reconegut i signatura electrònica
Substancial:
Amb sistema Vàlid
Documents a presentar:
La solicitud esta fuera de plazo