Inici -> Ajuda a la Seu

Ajuda a la Seu

 

Estructura 

La seu electrònica de l'Ajuntament està dissenyada amb l'estructura següent:

1. Capçalera: inclou el logo de l'Ajuntament, el mapa web, l'enllaç al portal web municipal i els idiomes.

2. Lateral dret: incorpora una llista de bàners o accessos destacats a serveis de la seu electrònica, utilitats i diversa informació d'interès.

3. Cos: mostra tots els serveis de la seu electrònica mitjançant tres blocs de menús (sobre la seu, serveis personals i serveis generals) i serveis electrònics destacats per tipus de servei.

4. Peu: inclou el logo de l'Ajuntament i accessos directes (avís legal i Protecció de dades).

Requisits i recomanacions tècniques

Per visualitzar correctament la seu electrònica, es deuen tenir en compte les recomanacions i requisits tècnics següents:

  • Es deu disposar d'una resolució mínima de pantalla de 800 x 600 píxels.
  • Useu Javascript per aprofitar totes les funcionalitats del portal. Els usuaris que tingueu aquest programa desactivat o versions antigues sense suport de DOM, també disposeu d'una alternativa.
  • Versión de Java 1.8_074 o superior.
  • Per accedir a les pàgines us recomanem utilitzar el següent navegador:
    • Microsoft Edge versió 11 o superior.
  • Si feu servir el navegador Microsoft Edge i teniu algun problema per l'obtenció de la signatura digial us recomanem que, perquè funcioni correctament, instal·leu l'actualització del component de Windows que proporciona Microsoft.

En cas de tenir problemes amb algún servei de la Seu electrònica consulte la següent pàgina de Resolució de problemes freqüents.

Per obtgenir certificats i imprimir documents cal que tingueu instal·lar un lector d'arxius PDF com Adobe Acrobat Reader