Inici -> Presentació de noves sol·licituds;

Presentació de noves sol·licituds

 
Aquest servei permet tramitar davant l'Ajuntament peticions de serveis o comunicacions de qualsevol tipus, ja siguin de caràcter particular o relacionades amb equipaments o del territori en general.

Com a pas inicial per iniciar la tramitació, disposeu del Catàleg de tràmits. Hi podeu trobar una relació de tots els tràmits que ofereix l'Ajuntament per tal de saber com podeu tramitar llicències, permisos i autoritzacions.

En cada tràmit s'informa d'una manera completa sobre que cal per realitzar una gestió, la descripció, els terminis i els requisits per iniciar la sol·licitud, els terminis de resolució, la normativa aplicable, etc.

Complementàriament, també disposeu de diferents canals per dur a terme una tramitació:

  • Si la feu de manera presencial, us ofereix la informació del lloc on heu d'anar per poder iniciar o fer la gestió.
  • Documents associats. Complementari a la presentació presencial, podeu descarregar i imprimir un formulari per poder complimentar-lo tranquil·lament i posteriorment presentar-lo a l'Ajuntament.

Alguns tràmits, segons del tipus que siguin, es poden iniciar de forma anònima (tramitació telemàtica sense identificació). Per a la majoria, però cal identificar-se, per la qual cosa el ciutadà/empresa ha de disposar d'un dels certificats digitals acceptats per la Seu electrònica de l'Ajuntament.

 Serveis relacionats