Inici -> Interrupcions dels servei

Interrupcions del servei

 

Les interrupcions del servei estan relacionades amb tasques de manteniment tècnic que podran afectar a un o tots els serveis inclossos a la Seu electrònica de l'Ajuntament de Badalona.

Els serveis afectats poden estar o no operatius mentre durin les tasques del manteniment, de manera que es pot veure afectat de manera total o intermitent al llarg dels períodes indicats.Tasques de manteniment programades

Intervenció programada dels serveis AOC per tasques de manteniment tècnic (del 5 al 8 d’abril) que implica tall de servei parcial o total:

Serveis afectats: e-Valisa, e-NOTUM, e-TAULER, e-TRAM, e-Fact, EACAT, Còpia, Registre Unificat (MUX), Transparència i SEU-e, Via Oberta, Portasignatures, ERES, Representa, El meu Espai, idCAT Certificat, idCAT Mòbil, Plataforma de Serveis de Contractació Pública, Registre Públic de Contractes i eLicita.

Data inici: 05/04/2024 17:00h

Data fi: 08/04/2024 07:00hConsultar les afectacions dels serveis d'administració electrònica: PSIS (validador de firma electrònica), etauler (tauler d'anuncis oficials), eNotum (servei de notificacions electròniques), eFACT (registre de factures), Portal de Transparència, etc. en aquest enllaç.

 


e
.